Sportaši svečano otvorili novi Shoetique

U zagrebačkom Arena centru jučer je svečano otvoren drugi Shoetique dućan poznat po svojim ekskluzivnim brendovima odjeće i obuće koja kombinira tradicionalnu izradu, avangardne materijale i savršenu tehniku. Ovaj brend privukao je i mnoge poznate osobe. Tako su na otvorenje novog prodajnog prostora došli igrači GNK Dinama Domagoj Antolić, Marko Pjaca, Ante Ćorić i El Arbi Hillel Soudani, Andrea Andrassy, Ana Miščević, Iva i Jerko Leko, Saša Sušec te mnogi drugi.

Andrea Andrassy

Andrea Andrassy

40-ih godina prošloga stoljeća u Barceloni je stvoren brend Meyba, no ona je tek 1981. postala međunarodno poznata. Iste godine potpisala je ugovor s FC Barcelonom. Idućih 10 godina Meyba je oblačila najveće sportske i nogometne zvijezde momčadi Barcelone, koja je ušla u povijest poznata kao Dream Team. Danas Meyba dizajnira tenisice za osobe sa stilom koje su i zahtjevne i originalne te se usuđuju spojiti živahnu eleganciju s originalnošću, kvalitetom i dosjetljivošću.

Iva i Jerko Leko

Iva i Jerko Leko

Nikada se neće zaboraviti dvije famozne crte na rukavu nizozemskog dresa za Svjetsko prvenstvo 1974. godine. Upravo ta želja da bude poseban inspirirala je Johana Cruyffa da 1979. godine u Barceloni pokrene vlastiti sofisticirani sportski brend. Danas je Cruyff Classics brand način života prepoznatljiv kao Football Luxury, čiji je Cruyff i pokretač. Izgledati dobro i osjećati se sjajno Johanovi su postulati i način života. Dobar izgled oduvijek je značio prednost, bez obzira što i gdje radili.

Ana Miščević

Ana Miščević

Robey je osnovan 1947. godine u Rotterdamu, u vrijeme kada je grad ustajao iz pepela. Ubrzo, svi su nosili marku Robey – od nizozemske nogometne reprezentacije do pobjednika Wimbledona. The Tennis Classics redizajn su modela iz 1979 godine. One su pametan izbor jer pružaju nevjerojatnu udobnost spojenu sa savršenim stilom. Tenisice su to koje odgovaraju autentičnom, iskrenom stavu brenda koji ne poznaje granice.

Jura Blažević

Jura Blažević

Godine 1962. devet se ponajboljih postolara iz Ascolia, pod vodstvom slavnog Lazzarinija, okupilo kako bi izrađivali elegantne talijanske cipele, između ostalih i za talijansku nogometnu reprezentaciju koja se spremala za Svjetsko prvenstvo 1962. Te cipele bile su primjer ljepote i vještine prema zamisli Ascolija. I današnje se tenisice proizvode na l’Ascolana način – s ljubavlju prema tradiciji, ali i inovacijama.

crujff-50

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori