Partyjem otvorena prva hrvatska Armani Exchange trgovina

Armani-Exchange_Korana-Gvozdić

Korana Gvozdić

Jučer je održan party povodom otvorenja prvog hrvatskog Armani Exchange storea u City Centeru one Zagreb West, a predstavljanje novih ljetnih trendova mladenačke linije Armani Grupe privuklo je brojne poznate, među kojima i Ivu Šulentić, Ivana Vukušića, Mirana Kurspahića, Andreu Andrassy, Igora Barberića, Antoniju Stupar Jurkin, Koranu Gvozdić te mnoge druge.

Armani-Exchange_Igor-Barberić

Igor Barberić

Armani Exchange kolekcije odjeće, obuće i modnih dodataka mogu se pronaći u više od 200 prodavaonica diljem svijeta, a prva trgovina u Hrvatskoj prostire se na 180 metara kvadratnih i predstavlja novi koncept brenda, nadahnut suvremenom estetikom industrijskih hangara. Urbani duh interijera skladna je kulisa za predstavljanje modne kolekcije publici što su prvi prepoznali poznati gosti.

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Miran Kurspahić

Miran Kurspahić

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Andrea Andrassy

Andrea Andrassy

Sandra Vranješ Milić

Sandra Vranješ Milić

Ivan Vukušić

Ivan Vukušić

Jelena Glišić

Jelena Glišić

Ecija Ivušić

Ecija Ivušić

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori