Otvorenje Bistroteka Bara okupilo brojne poznate

bistroteka16

Goran Kovačević i Tatjana Mrduljaš

Vibrantna Teslina ulica u srcu Zagreba sinoć je i službeno obogaćena još jednom destinacijom za druženje i opuštanje. Vrata svog novog prostora, svim uzvanicima je otvorio Bistroteka Bar, a dobru zabavu nisu propustila brojna imena domaćeg društvenog života.

bistroteka5

Jelena Perčin i Mara Bratoš

Jelena Perčin, Tatjana Mrduljaš, Mara Bratoš, Korana Gvozdić, Anamarija Brkić, Frano Domitrović, Antonio Franić, Tomo Ricov i brojni drugi, došli su iz prve ruke upoznati ovaj moderno uređeni bar, za čiji je dizajn zaslužan Studio STANICA, te uživati u bogatoj ponudi whiskeya, cognaca, gina, ruma, koktela i drugih pića kojima se Bistroteka bar posebno ponosi i ističe. Sudeći po otvorenju, Bistroteka Bar postat će prava hedonistička oaza u samom centru grada gdje se sljubljuju istančani okusi.

bistroteka6

Tomo Ricov

bistroteka

Anamarija Brkić

bistroteka15

Asja Petersen

bistroteka12

Dean D.

bistroteka7

Frano Domitrović i Antonio Franić

bistroteka8

Tatjana Mrduljaš i Korana Gvozdić

bistroteka13

Sanja Muzaferija s prijateljem

bistroteka11

Ismet Efendić

bistroteka10

Marko Dabrović sa suprugom Ivanom

bistroteka14

Tea Tomić i Mirta Vučić

Foto: John Pavlish

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori