Nova kolekcija dizajnerice Vesne Spose

Poznata dizajnerica Vesna Pretković snimila je modnu kampanju jesen/zimu 2016 s atraktivnim i ženstvenim kreacijama po kojima je poznata domaćoj sceni.

IMG_8477

Hand made kolekcijom prevladava bordo boja i tamno plava koja asocira na najljepše jesensko plavetnilo. Materijali koji dominiraju su kvalitetna talijanska svila, čipka, saten i organdij. Kombinirajući sofisticiranost, prirodnu ljepotu i kozmopolitanski stav Vesna Sposa je uspjela stvoriti modnu bajku za modernu i trendi ženu.

IMG_7898
Dašak svjetskog glamura postignut je i lokacijama na kojima je editorijal snimljen. Nakon Pariza, Budimpešte, Venecije na red je došao i svjetski grad mode – Milano ( Galerija Vittorio Emanuele II, Gotička katedrala Duomo, Sirmione dvorac). Također, dio kampanje snimljen je i u našoj predivnoj Rijeci (Guvernerova palača). Ovom kolekcijom Vesna Sposa, omogućila nam je da i u jesenskim danima, kao i ljeti uživamo u raskošnim bojama.

IMG_8500

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori