Torba boje konjaka nosi se i ovo ljeto

Jedna od vječno omiljenih klasičnih boja u ormaru svake žene je svakako i boja konjaka koja se može s lakoćom kombinirati s ostalim neutralnim zemljanim tonovima, karakterističnim za tople dane. Posebno atraktivno izgleda u paru s bijelom, pogotovo ako se radi o lepršavoj boho haljini ili popularnoj košulji/tunici s etno motivima.

Retro modeli natječu se za popularnost s torbama geometrijskih linija, a izrazito su često viđeni ženstveni modeli s malim ručkama. Boja konjaka nas asocira na eleganciju i damski styling – blogerice, modeli te modne urednice ih u proljeće i ljeto najčešće kombiniraju s minimalističkim odjevnim komadima, te lepršavim haljinama. Čitavu kombinaciju možete začiniti mokasinama ili gladijatoricama za dodatni efekt – inspirirajte se odjevnim kombinacijama u nastavku!

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori