Želimo sve iz ove Topshop kolekcije

Topshop Heritage kolekcija

High street brendovi toliko su vjerno počeli skidati najnovije modne trendove, da je ponekad pravi užitak zaviriti u njihove nove kolekcije i otkriti što su sve pripremili za nadolazeće razdoblje. I ove sezone imamo priliku uživati u brojnim odjevnim novitetima, a vlastiti tempo diktira britanski Topshop. On je za jesen pripremio sjajnu novu kolekciju Modern Heritage.

Topshop2

Topshop kolekcija Modern Heritage

Kao što joj i samo ime govori, ova kolekcija uključuje tradicionalne odjevne klasike koji su s nama već desetljećima, no sada su interpretirani na nov i moderan način. Također, isti klasici dobivaju sasvim novi imidž, stilizira li ih se drugačije. A nekoliko odličnih stilističkih trikova na fotografijama kampanje donosi upravo Topshop, poigravajući se slojevima, printevima i teksturama odjeće. Klasično, maskulinizirano sivo odijelo, strogoću gubi u kombinaciji s cvjetnom bluzom i salonkama, a upečatljive i dominantne čizme iznad koljena savršeno se slažu s fluidnim suknjama i bogatim pletivom. Karirano i traper, stilski su spoj s kojim ove sezone nema greške, baš kao ni s kombiniranjem više cvjetnih uzoraka. Mnogo inspirativnih stilskih prijedloga iz Topshopa, koje nosi Birgit Kos pred objektivom Giampaola Sgure, pronađite u nastavku. A kolekciju kupovati možete ovdje.

Topshop3

Topshop6

Topshop9

Topshop7

Topshop4

Topshop8

Topshop5

Topshop11

 

Topshop kolekcija Modern Heritage

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori