Jesenski trendovi na ulicama Londona

Tjedan mode u Londonu u punom je jeku, a dok smo u iščekivanju sljedećih – Milana i Pariza, pratimo koje trendove najavljuje britanska metropola. London je uvijek bio centar otkačenog i opuštenijeg stila, pa je taj utjecaj vidljiv i u street style momentima za vrijeme trajanja velike modne manifestacije.

london street style

London, naravno, nisu zaobišle poznate modne insajderice poput Zanite Whittington i Veronike Heilbrunner. Obje znaju kako kombinirati opuštene odjevne komade te look besprijekorno nadopuniti zanimljivim modnim dodacima i ostvariti drugačiji look koji se izdvaja iz mase.

Kada govorimo o trendovima, trenutno svakako vladaju slojevitost, boho i sportski minimalizam koji se ostvaruju ključnim komadima poput dolčevita, midi suknji, lepršavih haljina i predimenzioniranih kaputa. Pogledajte street style lookove iz Londona i inspirirajte se već za svoju sljedeću modnu kombinaciju!

veronika heilbrunner

london street style jesen (3)

london street style

london street style

london street style

dree hemingway

london street style jesen

Foto: Imaxtree

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori