Timberland čizme vraćaju se u središte pozornosti

Polako, ali sigurno, bliže se mjeseci kada ćemo u svojim ormarima posezati isključivo za najtoplijim komadima odjeće, kao i najtoplijim i najudobnijim modelima obuće. Sve cipele iz jesenske garderobe zamijenit će mnogo konkretnija obuća, koja će naše noge ne samo grijati, već ih također čuvati suhima kroz cijeli dan i sve obaveze zbog kojih smo na otvorenom i na hladnom. Sjetimo se samo adventa i svih blagdanskih događanja koja se odvijaju vani, kada je topla i ugodna obuća apsolutni imperativ. U tom kontekstu, kao zvijezde zimske sezone još jednom se nameću Timberlandice, klasici nad klasicima kada je riječ o pouzdanoj zimskoj obući koja nas neće ostaviti na cjedilu. Timberland modeli, sudeći po jednom pogledu na trgovine, vladat će i ovom sezonom, pa je pravo vrijeme da istražite njihovu ponudu.

Timberland čizme za ovu sezonu

Osim sasvim klasičnih modela u žutoj, bež i crnoj boji koje nudi, poznati brend Timberland također ide korak dalje. Možda najzanimljiviji modeli ove zime bit će oni u ljubičastoj, ružičastoj i plavoj boji, kao i Timberland čizme koje na sebi nose cvjetne motive. A s obzirom na popularnost Timberlanda, nije ni čudno da se njegovim dizajnom inspiriraju i high street brendovi. Tako ćete ove sezone u H&M-u, Pull & Bearu, Sinsayju i Stradivariusu pronaći inačice originala, koje dizajnom svakako ne zaostaju. Ipak, provjereno je ipak provjereno, a to su originalni Timberland modeli, koje ove sezone možete pronaći u ShoeBeDo trgovinama, a nekoliko cool modela ima i službeni webshop brenda.

Timberland čizme

Timberland

Timberland

Timberland

Timberland

Timberland

Timberland

Timberland

Timberland2

Timberland

Timberland3

Timberland

Pull & Bear

Pull & Bear

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Sinsay

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Stradivarius

Stradivarius

Foto: Bershka, H&M, Pull & Bear, Sinsay, Timberland, Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori