Street style kombinacije: Kaput na vezanje

Modni igrokaz rafiniranih krojeva i ženstvenih tekstura, predimenzionirane kaputi mekanih tekstura, s naglašenim stegnutim strukom, inspirirane estetikom i tkaninama 60-ih godina, te neodoljivi modni dodaci, stvorili su intrigantni styling koji je nosiv od dnevnih pa sve do večernjih prigoda.

kaput6

Izuzetno kvalitetni u materijalima i izvedbi, nosiva, protkana vječnom elegancijom toliko inspirativnih prošlih modnih desetljeća. Udobni i topli kaputi ove sezone prizivaju šarm velikih svjetskih metropola, a viđat ćemo ih i na našim ulicama. Nijedan drugi komad odjeće zimi ne dolazi u prvi plan kao što je to kaput. Fashionistice ih nose na mnoštvo načina, ali prije svega neopterećeno i sa stavom. Naglašavanje struka hit je ove sezone, a kao glavni modni dodatak istaknuo se remen. Odlična alternativa takvim modelima upravo su kaputi na vezanje koji spajaju klasiku i aktualne trendove.

kaput2

kaput5

kaput4

kaput3

kaput8

kaput10

kaput7

kaput1

Foto: Imaxtree

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori