Street style inspiracija: Iva Ćurković

Zagrebačka produkt dizajnerica Iva Ćurković stoji iza novog izgleda popularnih Boromina koje gledamo već nekoliko sezona. Ova 29-godišnja kreativka u slobodno vrijeme bavi se glazbom, fotografijom, dizajnom namještaja, a uz to stigne zaviriti u mamin ormar gdje pronalazi inspiraciju za svoje kombinacije.

ivacurkovic2

Kao što se vidi i na dizajnu kultnih Boromina, Iva njeguje opušten i eklektičan stil, a obožava ženstvene i vintage modele odjeće. Eksperimentiranje je ono što krasi njen modni izričaj, pa se Iva često odijeva u skladu s raspoloženjem. Iako slijepo ne prati trendove, voli svoj ‘look’ začiniti modnim dodatkom koji je trenutno ‘in’, a inspiraciju pronalazi u umjetnosti, glazbi i visokoj modi.

ivacurkovic3

Ovu mladu ljepoticu vedrog osmijeha rijetko ćete vidjeti u istom izdanju, ona uvijek iznenađuje i potvrđuje da je moda stvorena za igranje. Ivu smo uhvatili u prolazu gradom kako žuri sa sastanka, a njena zanimljiva kombinacija spaja retro stil s aktualnim trendovima. Iva nosi gumene čizme iz Borova i kaput s kariranim uzorkom koji je hit ove sezone.
ivapost

Njena plava kosa u stilu Marilyn Monroe podsjeća na stil žena iz 50-ih godina, čime se Iva često i vodi. Inspirirajte se radom i stilom ove mlade dizajnerice i zavirite u našu galeriju te potražite komade u njenom stilu.

Foto: Rajna Raguž/RRvizual

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori