Street style inspiracija: Garance Doré

Poznata Francuskinja, blogerica i fotografkinja, Garance Doré, već dulje vrijeme favorizira pročišćen stil i poznata je obožavateljica minimalizma. U svojim intervjuima otkriva kako je rad na osobnom stilu njezin vječan ‘posao’ te kako naposljetku voli imati malo odjeće u svom ormaru te se osjećati ugodno u onom što nosi.

garance

 

Garance je nedavno u Parizu nosila odjevnu kombinaciju koju je lako ostvariti, a nije ju kasno za izvesti dok još ima sunčanih dana. Tko kaže da je bijela boja rezervirana samo za toplu sezonu? Ukoliko ju uskladite s pletivom i zatvorenim cipelama, možete ostvariti jako dobar dnevni look. U slučaju ove street style kombinacije preko svega još svakako možete odjenuti i svoj omiljeni kaput – predlažemo samo da bude u bazičnoj boji. U nastavku pogledajte odjevne komade s kojima možete ostvariti styling Garance Doré.

Foto: Imaxtree

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori