Romantični lookbook Aleksandre Dojčinović

Poznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović iz sezone u sezonu osvaja svojim dizajnom i kvalitetom odjeće. Uvijek vjerna svom prepoznatljivom dizajnerskom potpisu, Aleksandra je za ovo ljeto pripremila mnoštvo ženstvenih kreacija, u vintage stilu, ukrašenih zanimljivim detaljima.

IMG_6457_1g

U skladu s time donosi nam i lookbook svoje cruise kolekcije nedavno predstavljene na Fashion.hr Cruise Collectionu. Volani, jarke boje, posebice ružičasta i neonski zelena, odišu svježinom tipičnom za ljetno doba. Točkice i čipkasti detalji zaokružuju cruise kolekciju poznatog brenda, i sigurno će postati predmet želje svake fashionistice.

IMG_6090_1g

Haljine u kojima je zablistala Anita Lijić (Talia Model) ispred objektiva Gorana Matijašeca variraju dužinom, čime je omogućeno da sami odaberete koji vam model najbolje odgovara. Sigurni smo da će svaka žena pronaći model haljine u kojoj će se osjećati kao kraljica ljeta.

IMG_6206_1g

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori