Pogledajte proljetni lookbook Ivane Omazić

omazic3

Poznata hrvatska dizajnerica Ivana Omazić, koja je u inozemstvu u dva desetljeća izgradila zapaženu modnu karijeru, nakon povratka u Hrvatsku nastavila se baviti modom. Njen modni brend Adrian prije nekoliko je sezona osvojio Hrvatice, a Ivana nastavlja uspješnu domaću priču sa sasvim novim brendom IO Ivana Omazic, u čijem su fokusu ponovno 100% hrvatski dizajn i proizvodnja te pedantno rukotvorstvo.

omazic

Nedavno predstavljeni lookbook, u kojem se pojavljuje uspješni hrvatski model Anja Polić, upoznaje nas s IO Ivana Omazic kolekcijom za proljeće/ljeto 2016. Tim kreativaca koji stoji iza brenda u procesu dizajna eksperimentira formom i posebnu pozornost posvećuje samoj konstrukciji odjeće. Kolekcija za toplije dane odgovor je dizajnerice na masovnu produkciju bez identiteta koja odlikuje današnju brzu modu.

omazic11

Reakcija na današnje vrijeme je takozvani ‘slow fashion’ koncept brenda, u sklopu kojeg se na tržište plasiraju autentični, ručno rađeni i printani komadi bezvremenskog sjaja. Plisirane haljine, suknje i tunike s printom koje prezentira lookbook, stvorene su da se nose godinama, a izbliza ih možete pogledati i kupiti u novom IO Ivana Omazic webshopu.

omazic16

omazic13

omazic4

omazic5

omazic8

omazic6

omazic7

omazic2

omazic14

omazic10

omazic9

omazic15

omazic12

Foto: IO Ivana Omazic

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori