Poznata glumica u novoj kampanji dvojca Elfs

Povodom otvaranja svoje nove trgovine u Splitu (na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 6), poznati domaći modni dvojac Elfs predstavio je kampanju za aktualnu kolekciju “Santa Balkana”, inspiriranu meksičkim sapunicama. Zaštitno lice nove kolekcije je glumica Doris Pinčić Rogoznica, poznato lice svim domaćim ljubiteljima telenovela.

elfsproljece15 (2)
“I ovom kolekcijom se referiramo na fenomene popularne kulture, a ovoga put su to televizijske dramske serije, poznatije kao telenovele ili sapunice. Naše djetinjstvo obilježili su klasici poput Sante Barbare, te niz južnoameričkh serija… Premda su od strane kritike osporavane, ovaj televizijski format nesumnjivo je ostavio velik utjecaj na našu generaciju, popularizirajući španjolski jezik.” komentirali su dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

elfs proljeće 2015.

U kampanji je prikazan presjek aktualne kolekcije, koja se sastoji od prepoznatljivih Elfs komada, nosivog, funkcionalnog i upečatljivog dizajna. Ovosezonska vizija Elfs djevojke seže od nježne romantičarke koja voli pudaraste boje i cvjetne motive do vamp zavodnice koja bira retro eleganciju. Za slobodno vrijeme odijeva trenirku i “statement” majice koje se referiraju na popularne sapunice, dok za svečane prigode bira raskošne svečane haljine dostojne bilo kojeg red carpeta. Sve je upotpunjenom nakitom, torbicama, sunčanim naočalama, maskicama za mobitele iz njihova Elfs asortimana.

elfsproljece15 (3)

Fotografije kampanje potpisuje Franjo Matković, make-up Kristina Pavlov, za kosu je zaslužan Ivica Palinić, a osim Doris Pinčić Rogoznice u kampanji se pojavljuju i Ester Berišić (Talia model) te Vedrana Linardić.

elfs proljeće 2015

elfs proljeće 2015

elfs proljeće 2015

elfs proljeće 2015.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori