Nova kampanja poznatih hrvatskih dizajnerica: “En garde, Boudoir!”

Raskošne kreacije hrvatskih dizajnerica Martine Čičko Karapetrić i Morane Saračević, koje stoje iza poznatog imena Boudoir, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a upravo je danas ovaj uspješan modni dvojac predstavio svoju najnoviju kampanju za jesen/zimu 2o15., pod imenom “En garde, Boudoir!”

Boudoir

Kolekciju čine kolorisički i ženstveni modeli – haljine, suknje i majice izrađene u toplom cloque jersey materijalu, a svi dolaze u neodoljivim impresionisičkim printevima i bojama, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu.

Boudoir_FW'015_Highres_02

Dnevni komadi miksani su s prepoznatljivim couture kreacijama i upotpunjeni briljantnim šeširima iz modističke radionice Boudoir poznatog zagrebačkog ateljea. Kampanju već tradicionalno potpisuje fotograf Mladen Šarić, make-up je kreirao Saša Joković, a za frizure je zaslužna Milena Maršić iz salona Glamour. Model je Nikolina iz agencije Model +.

Cijela kolekcija dostupna je u studiju Boudoir (Radićeva 22, Zagreb), a moguće ju je i naručiti preko web shopa na adresi www.boudoirzagreb.com.

 boudoir jesen

Boudoir_FW'015_Highres_04

Boudoir_FW'015_Highres_05

Boudoir_FW'015_Highres_06 Boudoir_FW'015_Highres_07

Boudoir_FW'015_Highres_08

Boudoir_FW'015_Highres_09 Boudoir_FW'015_Highres_10

Boudoir_FW'015_Highres_11 Boudoir_FW'015_Highres_12

Boudoir_FW'015_Highres_13

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori