Boudoir spaja couture i prêt-à-porter

boudoir-fall-16-1

Najnovija kampanja studija Boudoir za kolekciju “Bloom Noir” snimljena je u režiji poznatog modnog fotografa Mladena Šarića, te prezentira spoj couture kreacija i najnovije prêt-à-porter linije koja je već sada dostupna u ateljeu na adresi Radićeva 22.

boudoir

“Izuzetno smo ponosne da hrvatskom tržištu možemo ponuditi originalan i kvalitetan dizajn, predivne pamučne tkanine otisnute su našim jedinstvenim dizajnom izvedenim u dnevne, nosive odjevne komade koje će u svom ormaru poželjeti svaka žena. Kolekciju smo upotpunile couture komadima koji se stilski i koloristički sjedinjuju s komercijalnom linijom”, izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

boudoir

Kolekcija je satkana od kolorističkih ženstvenih komada – haljina, suknji, majica, izrađenih u toplom pamučnom džersej materijalu, neodoljivih impresionističkih printeva i boja, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu.

Slojevitost nježnih tekstura od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije “Bloom Noir”.

boudoir-fall-16-4

Više informacija o kolekciji i cijenama možete potražiti na službenoj stranici brenda www.boudoirzagreb.com.

Styling u kampanji potpisuje Ivana Pavić, make-up Saša Joković, za kosu je zaslužna Milena Maršić iz salona Glamour, a model je Zara Ružić (Color Models Management).

boudoir-fall-16-5

boudoir

boudoir

boudoir

boudoir

boudoir

 

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori