Nježni punk u novoj kolekciji Zorana Aragovića

Modni brand BiteMyStyle dizajnera Zorana Aragovića predstavlja kampanju za kolekciju PASTelle koju je prezentirao na proteklom Fashion.hr-u. Aragović je i ovog puta iznenadio odabirom boja i krojeva predstavivši, kako sam naziv kaže pastelnu, nježnu, ženstvenu kolekciju. Iznenađuje i industrijskim ambijentom u kojem je snimljena kampanja što stvara snažan kontrast estetici ove proljetne kolekcije.

PASTelle-kampanja-(5)

Aragović je kroz kolekciju prikazao cijelu paletu odjevnih predmeta i to od dnevnih varijanti pa sve do večernjih kombinacija sa Zoranovom vizijom vjenčanice koja je i zatvorila samu reviju. Dizajner za aktualnu sezonu predlaže midi suknje u kombinaciji sa BITE ME crop topovima ili pak one izrađene od neopren tkanina, koje krojene u formi volana, ostavljaju bez daha sve poklonike romantike.

PASTelle-kampanja-(2)
Kroz kolekciju je prezentirao i nekoliko varijacija balonera koji se odlično slažu s trendovskim trapez hlačama ili pak onima uskog kroja. I ovog puta cijelu PASTelle priču prati kolekcija nakita osmišljenog u suradnji s dizajnericom Vesnom Kutnjak te mini kolekcija ruksaka izrađenih u kombinaciji umjetne kože i tkanine.

PASTelle-kampanja-(4)

Vječna inspiracija punkom vidljiva je u modnom rukopisu Zorana Aragovića ponajviše u cjelokupnom stylingu revije gdje su u prvom planu bile sjajne frizure u formi kaciga s irokezama koje je osmislila hair stilistica Katica Topčić. Za fotografiju je bila zadužena Karmen Poznić, u ulozi modela našle su se Lucija Beden i Ivona Bevanda.

PASTelle-kampanja-(6)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori