Nakit od porculana: Jujumade

jujumade nakit (6)

Ljeti nakit dobiva poseban dojam – osobito onaj minimalistički. Jednostavnije nam ga je kombinirati, ne zahtijeva previše promišljanja i upotpunjava prozračne odjevne komade. U posljednje vrijeme uživamo u sve češćoj pojavi ovakvih brendova, a već neko vrijeme pratimo što radi Jujumade. Iza njega stoji Juliana Hung koja izrađuje ove divne komade od porculana. Poigravajući se s geometrijskim oblicima u nenametljivom stilu – ovi komadi izgledaju jako krhko i nježno, Juliana stvara prava umjetnička djela koja su uistinu drugačija od ostalih.

jujumade nakit (7)

Jujumade donosi naušnice, ogrlice, narukvice i prstenje, a osim toga i detalje za dom te torbe. Poanta nakita je da se svaki komad može nositi na više načina čime svaki put dobivate novi izgled. Isto tako je s torbama, Juliana smješta detalje od porculana na vezice od torbi, novčanika i manjih torbica, a to čini na način da se možete s njima poigrati na način na koji poželite. Zato svaki primjerak iz njezine radionice ima neku priču, multifunkcionalan je i kao stvoren za žene koje vole sve samo ne uobičajene modne dodatke.

Više informacija o brendu pronađite na službenoj stranici www.jujumade.com.

jujumade nakit (8)

jujumade nakit (4) jujumade nakit (5) jujumade nakit (3) jujumade nakit (2)

Foto: Instagram @jujumade

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori