Naglasite ljetne kombinacije trendi šeširima

Popularan modni dodatak koji je svako ljeto dobiva različite varijacije zasigurno je šešir. Osim što štiti od sunca, može podignuti svaku kombinaciju. Na plaži najćešće viđamo slamnate šešire, dok se na street style kombinacijama mogu vidjeti šeširi napravljeni od različitih materijala i najčešće oni širokog oboda.

New-York-str-S15-156

Miješanjem različitih stilova, vidi se utjecaj grungea, hippy pokreta pa i sportske odjeće. Fashionistice najčešće kombiniraju šešire s ležernim ili poslovnim komadima, a uz njih odlično pristaju i sandale na petu koji čitavom look-u daju dozu elegancije i sofisticiranosti. Ovaj modni dodatak stoljećima su obožavale žene, a danas služi kao inspiracija dizajnerima diljem svijeta.

Milano-str-S15-004

Na ulicama Pariza, Milana ili Londona svaki model šešira je upečatljiv i priča svoju modnu priča, a otkriva mnogo i o samom vlasniku.  Ovo ljeto možete ih nositi neovisno o stilu odijevanja, a mi vam donosimo neke od street style kombinacija koje su nam zapele za oko, a izgledaju odlično uz ovaj trendi modni dodatak.

New-York-str-S15-229

Milano-str-S15-067

New-York-str-S15-037

Milano-str-S15-203

Milano-str-S15-026

Milano-str-S15-031b

New-York-str-S15-203

Foto: Imaxtree

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori