Upečatljive bluze idealan su dodatak svim vašim proljetnim kombinacijama

Ponekad je jedan upečatljiv komad dovoljan za začiniti modni stil i podignuti svaku odjevnu kombinaciju na jedan sasvim novi nivo. Upečatljive odjevne predmete može nositi svatko, koliko god vam se činilo da možda nisu vaš stil. U tom ih stilu jednostavno možete upariti sa svim onim klasičnim komadima u svojoj garderobi; tako ćete ‘umiriti’ dojam upečatljivog komada, jednako kao i podignuti dojam ovih inače i ne pretjerano upečatljivih klasičnih komada. Model koji vam svakako preporučamo nabaviti za proljetnu sezonu, jer je jedan od onih koji transformiraju ormar i kombinacije, je upečatljiva bluza.

Upečatljive bluze za proljeće

Gdje god ovih dana zavirite, primijetit ćete kako se police i vješalice modnih trgovina intenzivno pune novim modelima bluza koje ćemo nositi cijelog proljeća. Pritom vlada pravo šarenilo boja, uzoraka, modela i stilova. Pronaći se može nešto za romantičarke, nešto za trendseterice i nešto za klasičarke, a uvjerljivo najveći hit su statement bluze koje već na prvi pogled privlače mnogo pozornosti. Ponekad je to jarka i intenzivna boja poput žute ili ljubičaste, ponekad je to kroj s predimenzioniranim ramenima i rukavima, a ponekad je upečatljiv sami materijal od kojeg je bluza izrađena. U nastavku donosimo najbolje upečatljive modele za transformaciju vaše proljetne garderobe.

Mango

Mango

Reserved

Mango

Stine Goya

Iro Paris

Maje

Zara

Zara

Uterque

Uterque

Reserved

Zara

H&M

Zara

Uterque

H&M

H&M

H&M

H&M

Self-Portrait

H&M

Stine Goya

Mango

Self-Portrait

Zara

Rixo

Foto: Mango, Zara, H&M, Net-a-Porter

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori