Topli kardigani za ležeran novogodišnji dan

Mango

Ako je ispraćaj stare godine za vas noćas protekao burno, prvi dan Nove godine sigurno ćete iskoristiti za odmor, izležavanje pod dekicom i uživanje u obilju hrane i slastica s blagdanskog stola. Danas je još taj jedan dan ležernosti koji imamo na raspolaganju, a kako bi ga dostojno proveli u udobnosti vlastitog doma, dobro će doći i ugodna lounge odjeća koja će nas ugrijati i učiniti da se osjećamo baš dobro i spokojno. Upravo tom opisu savršeno odgovara debeli, topli i vuneni oversized kardigan, koji će biti poput najtoplije dekice.

Topli kardigani za cosy kombinacije

Ukoliko odlučite ipak izaći van, iskoristite taj isti kardigan kao dodatak vašoj slojevitoj odjevnoj kombinaciji, koja će odmah izgledati efektnije. Onaj u neutralnoj krem, bež ili sivoj boji ili pak model u intenzivno crvenoj, sasvim je svejedno, bitno je da se nose veliki i topli kardigani od vune, kašmira ili nekog drugog materijala, koje sad ima skoro svaka high street trgovina. Najljepše modele izdvajamo u nastavku, pa ako još nemate vlastitog favorita u svom ormaru, vrijeme je za shopping!

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Foto: H&M, Mango, Zara

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori