Statement sandale koje ovog ljeta neće proći nezamijećeno

Kada govorimo o shoppingu i takozvanim ‘investicijama’, za mnoge žene to su prvenstveno torbice i cipele. Moć ovih modnih dodataka doista je velika; ne samo da transformiraju i podižu svaku odjevnu kombinaciju, već i naoko obične i neprimjetne odjevne komade čine ljepšima, elegantnijima ili svečanijima. Modne znalke zato najradije investiraju u torbice i cipele, jer znaju da će dizajnerski primjerci asesoara začiniti čak i prosječne high street komade. A ako već planirate u koje ćete sandale vi investirati ove sezone, izdvajamo statement sandale po mjeri ljetne sezone i upečatljivih ljetnih stylinga.

Statement sandale za proljeće i ljeto

Po čemu se statement sandale najviše izdvajaju ove sezone? Po bojama, uzorcima, ali i efektnim detaljima. Jarka crvena, žuta, pa čak i zelena, neke su od dominantnih boja, a čak i kada su sandale crne, dolaze s vrlo posebnim detaljima poput velikih bisera ili ukrasnih kristala. Od ravnih do onih na visoku petu, u nastavku smo izdvojili one najbolje.

Ancient Greek Sandals (Karla Stores)

Tory Burch (Karla Stores)

Tosca Blu (Karla Stores)

L K Bennet (Karla Stores)

Fabi (Karla Stores)

L K Bennet (Karla Stores)

Giancarlo Paoli (Karla Stores)

Fabio Rusconi (Karla Stores)

Bottega dell’ Artigiano (Karla Stores)

Twinset

Twinset

Twinset

Twinset

Twinset

Uterque

Uterque

Uterque

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori