Puf rukavi od organdija su najpopularniji modni detalj sezone

Da je ljepota u detaljima, ove nam sezone potvrđuju najveći modni trendovi. Najprije definirani od strane velikih modnih kuća, a zatim popraćeni i od strane poznatih imena brze high street mode, trendovi su kao najpoželjniji detalj sezone u prvi plan istaknuli voluminozne, puf rukave od organdija. Da ćemo ove jeseni viđati mnogo komada koji se ističu upravo upečatljivim rukavima, prvo nam je pokazala Zara, a trend su s vremenom prigrlili i drugi high street brendovi poput Manga i Zare.

Organdij je inače klasičnim bluzama, košuljama i haljinama dao jednu sasvim novu dimenziju i sada se susrećemo s vrlo eteričnim i romantičnim komadima za žensku garderobu, koji u nju unose nešto gotovo vilinsko. Čak je i mala crna haljina zahvaljujući puf rukavima od organdija dobila jedan sasvim novi život i izazvala ushit kod trendseterica. Još je tu mnogo odjevnih komada s atraktivnim rukavima, a samo neke od njih izdvojile smo za vas u nastavku. Vjerujemo da ćete im brzo pronaći mjesto u jesenskim kombinacijama; bilo da se bluze od organdija kombiniraju s profinjenim pencil suknjama ili klasičnim jeansom, a haljine s rukavima od organdija nose uz visoke pete ili gležnjače.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Reserved
Mango

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori