Možda najljepša kolekcija sezone stiže nam iz Massimo Duttija

Ako bismo morali izdvojiti vodeći modni trend proljetne i ljetne sezone, koji to u suštini možda i nije jer je riječ o vječnoj ljetnoj ikoni, to bi definitivno bio lan.

Lan divno upotpunjuje svaku ljetnu garderobu, dajući joj na eleganciji, otmjenosti, prozračnosti, pa čak i eteričnosti, i čineći svaku kombinaciju za toplije dane nježnijom i ljepšom. Sve su to razlozi zašto ga obožavamo iz jedne tople sezone u drugu, a osim toga budući da je riječ o prirodnom materijalu, koža u njemu ljeti slobodno diše, što je svakako još jedan od motiva zašto se za ljeto pripremamo upravo uz komade od lana. Jednu divnu lanenu kolekciju upravo je predstavio Massimo Dutti, koji je prezentirao jednu od najljepših kolekcija sezone. Lan i prirodne/neutralne/zemljane boje izvrsno idu ruku pod ruku, što dokazuju i komadi koje vam donosimo u nastavku.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori