Ovako izgledaju najatraktivniji puloveri sezone

Sézane

Zima bez toplih i koži ugodnih pulovera gotovo je nezamisliva. Kada se temperature spuste do ništice, jedino u njima (i naravno toplim zimskim kaputima) možemo pronaći spas od velike hladnoće. No, puloveri su zahvaljujući intervenciji dizajnerskih kuća i modnih brendova postali mnogo više od svakodnevnog komada unutar našeg ormara. Oni su postali komadi u koje se gleda i koji će lako privući pozornost, gdje god se u njima pojavili.

Color-block puloveri su vrlo chic

A’marie

A kada je riječ o najatraktivnijim modelima sezone, onda su to definitivno color-block puloveri, ukrašeni najljepšim sezonskim bojama. Ovih smo dana u izlogu dizajnerice Anamarije Brkić, A’marie, zamijetili jedan divan oversized model u crno-bijeloj boji, a na color-block trendu ove jeseni i zime inzistirat će i brojne druge dizajnerske kuće, kao i high street brendovi. Crvena i ružičasta čine se kao najpopularnija kombinacija boja koje se ‘sudaraju’ na jednom puloveru, no tu su i druge divne nijanse, poput boje devine dlake, ljubičaste, nježno plave i petrolej zelene.

Color-block puloveri definitivno su statement prizvuka, pa će vam uz njih biti dovoljni jednostavni i neutralni odjevni komadi koji će dopustiti ovom pletivu da govori za sebe. U nastavku smo izdvojili favorite.

Mango

Joseph

Chinti & Parker

Cruciani

Miss Selfridge

Topshop

Miss Selfridge

Giada Benincasa

Dondup

Neul

Mango

Miss Selfridge

Topshop

Mango

Mango

Mango

Mango

Topshop

H&M

H&M

H&M

Zara

Zara

 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori