Ako tražite hit boju za ljeto – razmislite o lavandi

@rosiehw

Pastelne boje vladaju svakom sezonom

Svaka sezona nosi svoje modne favorite, po pitanju modela, krojeva, materijala i u konačnici boja. Iako nekad striktno razgraničene, sezone često dijele najomiljenije odabire pa se boje prelijevaju iz zime u proljeće i slično – pogotovo kada je riječ o vječnim nijansama.

Prije par sezona pastelne su se boje uvukle u zimsku garderobu, razbijajući mitove da su slične boje rezervirane isključivo za visoke temperature. Odjednom su se pastelne boje pojavile u svakoj kolekciji, s dodatnim vjetrom u leđa koji je trendu dalo nošenje kompleta, bilo odijela ili uparivanja komada u istoj boji.

@aylin_koenig

Boja lavande za ljeto 2019.

Među pastelnim nijansama se kao favoriti ističu žuta, ružičasta, plava, zelena te kao apsolutna kraljica ovog ljeta – boja lavande. Gotovo svaka trendseterica u svoju je garderobu uključila jedan komad u ovoj nježnoj, no istovremeno vrlo upečatljivoj boji. Najčešći odabir je total look u boji lavande, bilo da se radi o odijelu ili kombinaciji hlača i bluze, suknje i majice, itd.

@aimeesong

Boja lavande može varirati u svojem intenzitetu pa svi nesigurni mogu birati ispranu varijantu, dok oni sigurni u ljubav prema boji mogu odabrati i malo intenzivniju jačinu boje.

@liangalliard

Instagram je vječna stilska inspiracija pa možemo danima listati galeriju kombinacija kakve nam serviraju poznate trendseterice, a trgovine su prepune komada na odabir – izdvojili smo top komade za ljeto pred nama.

Bernadette
Mango
MI6 Maison Margiela
Zara
Zara
Zara
Zara
H&M
H&M
H&M
Alice + Olivia
Gucci
Marysia
Rains
Pippa Holt
Nanushka
Norma Kamali
Charo Ruiz
Mango
Topshop
Topshop
Pull & Bear

Foto: Instagram, Net a Porter, Zara, Mango, H&M, Topshop, Pull & Bear

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori