Nova s.Oliver Black Label kolekcija za poslovne prigode i ležerna druženja

black label

Ako ste u potrazi za novim komadima za ljetne dane koji su klasični, a opet jedinstveni, kolekcija s.Oliver Black Label za ljeto 2019. bogata je sofisticiranim i elegantnim modelima. Dizajneri su se inspirirali današnjim ubrzanim načinom života u kojem su putovanja bitna stavka pa su se inspirirali mladim bračnim parom koji živi u jednoj europskoj metropoli, a svaku priliku koristi za putovanja.

Minimalistički komadi upotpunjeni zanimljivim tropskim uzorcima

black label

Kao odredišta za vikend getaway na listi su se našli Milano, Pariz i Berlin, dok za duža putovanja biraju egzotične destinacije poput Balija i Maldiva. Takva putovanja zahtijevaju i udobnu odjeću, no svatko pritom želi izgledati i stylish. Takvi komadi mogu se pronaći u s.Oliver Black Label kolekciji za ljeto 2019., a napravljeni su od prirodnih materijala kao što su pamuk, viskoza i lan, kao savršen odabir za tople dane. U skladu s ljetom, glavna boja kolekcija je bijela, no za one koji uz minimalistički stil vole i otkačene detalje, dodani su i zanimljivi tropski uzorci.

Komadi iz različitih kolekcija međusobno se nadopunjavaju

black label

Uz kolekciju za ljeto, tu je i za s.Oliver Black Label linija, za koju su karakteristični izvrsni materijali i elegantni krojevi, a prvenstveno je namijenjena poslovnim ženama koje drže do elegancije i kvalitete. Takav spoj zajamčen je odjećom napravljenom od visoko kvalitetnih materijala te činjenicom da je posebna pozornost posvećena procesu izrade te decentnim, ali zanimljivim detaljima. Osim komada koji su namijenjeni poslovnim i formalnim, svečanim prigodama, kolekcija sadrži i odjeću namijenjenu ležernim druženjima, kao i sportsko-elegantne komade za vrijeme u prirodi, odmor na moru ili dugačke šetnje.

black label

Modna linija s.Oliver Black Label godišnje ima 10 kolekcija pa su i u ovoj zastupljeni najnoviji modni trendovi, ali na elegantan i sofisticiran način. Dodatan plus ovakve garderobe je taj što se kolekcije međusobno nadopunjuju i prate jedna drugu pa je vrlo lako kombinirati komade iz različitih kolekcija, a da oni zajedno izgledaju smisleno i stylish, bez obzira na to o kojoj se prigodi radi.

Majice i bluze

Haljine

Suknje i bermude

Hlače

Cipele i modni dodaci

Foto: PR

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori