10 kombinacija zbog kojih ćete omiljeni baloner odjenuti već danas

Iako nam proljeće još uvijek nije službeno stiglo u grad, topli i relativno sunčani vikend napokon je u nama izazvao želju za odijevanjem svih onih proljetnih komada koji spremno čekaju na pokazivanje. A kada je riječ o proljetnim klasicima ženske, ali i muške garderobe, ima li većeg od balonera?

Baloner kao zvijezda proljetnih kombinacija

Njegovo vrijeme ponovno dolazi i s obzirom da se i danas prilagođavamo ugodnih 15+ stupnjeva, pravi je trenutak da ga skinete s vješalice i u njemu prošetate gradom. Baloner je jedan od onih bezvremenskih komada koji će skladno upotpunjavati poslovne kombinacije, kao i one ležerne, pa s kojim god komadima ga kombinirate, nećete pogriješiti. U nastavku donosimo 10 lookova u kojima glavnu riječ vodi upravo baloner – možda vas inspiriraju da svoj omiljeni model odjenete već danas. Osim toga, prve modele balonera iz high street kolekcija pogledati možete ovdje.

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Objavu dijeli LadyAddict (@ladyaddict)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori