Omiljeni francuski web shopovi koji dostavljaju i u Hrvatsku

Francuska moda i stil, ali i sve što Francuskinje rade, već su neko vrijeme veliki izvor inspiracije i fascinacije za žene diljem svijeta. Novi boom obožavanja svega francuskog ne pokazuje znakove posustanja, a naročito se to, naravno dotiče mode i ljepote, gdje se Francuskinje predstavljaju kao žene s najviše stila i znanja.

Ako je i vaša garderoba ove sezone zapravo inspirirana onime što Francuskinje nose, u nastavku vam donosimo 5 nama omiljenih francuskih modnih adresa, na kojima ćete pronaći komade koji kao da su posuđeni iz njihovih garderoba. Lepršave mini i midi haljine sa sitnim cvjetnim printom, romantične bluze s čipkastim i rupičastim detaljima, cool T-shirtevi na kojima su ispisane francuske riječi, traperice širokih nogavica, laneni šorcevi, smeđe kožne sandale i veliki cekeri – sve su to komadi koje danas i same intenzivno nosimo, a mnogi ih pripisuju upravo Francuskinjama. Ako želite saznati za dobru adresu za online shopping koja nije sve ono očito što već imamo u Hrvatskoj, naše sugestije pronađite u nastavku.

Sézane

Webshop: www.sezane.com/en

Balzac Paris

Webshop: en.balzac-paris.fr

Rouje

Webshop: www.rouje.com

Sandro Paris

Webshop: eu.sandro-paris.com/en

Stella et Suzie

Webshop: stellaetsuzie.com

Foto: Sandro Paris, Rouje, Balzac Paris, Stella et Suzie, Sézane

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori