Nova kolekcija hrvatskih ruksaka koji se rasprodaju u trenu

Little-Fashion-Paradise-by-Tomislav-Macan-SPRING

Nakon uspješne prve kolekcije limitiranih Little Fashion Paradise by Tomislav Macan ruksaka, koji su se rasprodali u samo tjedan dana, poznata modna novinarka i blogerica Ana Bacinger danas je izbacila novu kolekciju za proljeće.

Little-Fashion-Paradise-by-Tomislav-Macan-SPRING1

Little Fashion Paradise by Tomislav Macan za proljeće

Kolekcija dolazi u dvije boje (fuksija i nježna boja mente) i u samo dvadeset komada, s rednim brojevima i mogućnošću ispisa inicijala. Model i dimenzije (23 cm x 23 cm x 10 cm) su identični kao i kod prve kolekcije, a jedine promjene su novi, jednostavniji unutarnji džep i duže naramenice. Dizajn i izbor boja su Anina ideja, a realizacija je u potpunosti djelo Tomislava Macana, mladog kreativca koji ima vlastiti brend kožnih dodataka za muškarce – Go Retro.

Little-Fashion-Paradise-by-Tomislav-Macan-SPRING2

Ruksak je napravljen od kvalitetne prave kože u maloj radioni u Zagrebu i svaki detalj na njemu Tomislav je ručno izradio. Za izradu jednog ruksaka potrebno je do 8 sati rada, a ruksak se sastoji od 25 krojenih komada kože i 24 metalna komadića. Little Fashion Paradise ruksak je multifunkcionalan – u samo nekoliko poteza pretvara se u elegantnu messenger torbu.

Little-Fashion-Paradise-by-Tomislav-Macan-SPRING3

Sve detalje o novoj kolekciji ruksaka i kako ih naručiti možete saznati na www.littlefashionparadise.com blogu ili upitom na mail info@littlefashionparadise.com.

Little-Fashion-Paradise-by-Tomislav-Macan-SPRING5

Little-Fashion-Paradise-by-Tomislav-Macan-SPRING6 Little-Fashion-Paradise-by-Tomislav-Macan-SPRING7

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori