Nova kolekcija modnog brenda Fasada Studio donosi efektne modele za hladne dane

Fasada Studio je hrvatski modni brend čiji rad pratimo godinama i u čiju se estetiku uvijek iznova zaljubimo za svakom novom kolekcijom. U jednoj modnoj priči, Fasada spaja sve ono što možemo poželjeti u svojoj garderobu – jednostavne i nosive modele s neočekivanim pomakom u kroju, silueti ili detaljima što im daje efektan izgled zbog kojeg se s lakoćom ističu u masi, ali i zadržava njihovu jednostavnost.

Uz prepoznatljivu estetiku i laskave krojeve, svaka kolekcija s potpisom modnog brenda Fasada ističe se i pažljivo odabranim, finim materijalima koji svaki od modela čine još boljim i privlačnijim.

Što je Fasada Studio pripremio za novu sezonu?

Fasada Studio kolekcija za jesen/zimu 2019./2020.

Modni brend Fasada Studio, iza kojeg se nalazi dizajnerica Patricia Sladić, predstavio je svoju novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2019./2020. kroz još jedan odličan lookbook.

Od odjevnim komada kao stvorenim za jednostavan, ali efektan svakodnevni look do modela u kojima ćemo pronaći onaj savršeni izbor za sve posebne prilike koje donose jesen i zima, u središtu nove Fasada Studio kolekcije nalaze se haljine. Uvijek u crnoj boji, ali uvijek u novom izdanju, dizajnerica Patricia Sladić kroz kolekciju za jesen/zimu istražuje i redefinira pojam male crne haljine u nekoliko odličnih modela.

Uz haljine među kojima ćete pronaći svoje brojne favorite, u novoj Fasada kolekciji ističe se i nekoliko odličnih kombinezona s naglašenim ležernim karakterom. Za hlade dane, Fasada Studio pripremio je i one ključne odjevne komade za kojima ćemo svakodnevno posegnuti – kratku jaknu koja spaja elemente sportske odjeće s prepoznatljivom estetikom brenda te divan kaput u raskošnoj nijansi smeđe boje.

Fasada Studio modele za jesen/zimu otkrijte u nastavku, a više informacija i sve novosti pratite na @fasada.studio.

Foto: Doris Fatur

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori