Sutra počinje sniženje u Zari i drugim Inditex brendovima

Inditex zimsko sniženje 2019 2020

Ispred nas je veliko sezonsko sniženje, a cijene snižene do 50% mnogima će biti dovoljan razlog da posjete dućane svojih omiljenih brendova. Još jednom, sezonsko sniženje izazvat će pravu shopping groznicu. Dok će se police dućana polako prazniti, naše košarice i ormare ispunit će odlični modni ulovi. Od zimskih komada koji će upotpuniti i zaokružiti našu aktualnu garderobu do onih odličnih komada vrijednih investicije od kojih se nećemo odvajati čitave godine, sniženja donose baš sve što nam je treba da popunimo one nedostatke u ormaru.

Jedno od najiščekivanijih sniženja svake sezone je ono grupe Inditex koja okuplja najpopularnije high street brendove danas. Što donose prvi dani velikog zimskog sniženja u Zari, Massimo Duttiju, Oyshu, Bershki, Stradivariusu, Pull & Bearu i Zari Home?

Inditex zimsko sniženje 2019 2020

Sutra počinje veliko zimsko sniženje u Inditexu

Veliko sezonsko sniženje i ove će zime tradicionalno započeti 27. prosinca. Ipak, jedna od najmoćnijih modnih grupacija na svijetu, Inditex grupa, sa sniženjem će krenuti mrvicu ranije. I dok će 27. prosinca zimsko sniženje započeti u svim trgovinama Inditex brendova, sutra veliko sezonsko sniženje kreće u njihovim online shopovima i putem službenih aplikacija. Što je za prvi krug sniženja pripremila grupa Inditex?

U nastavku otkrijete popuste koje donose Zara, Massimo Dutti, Oysho, Stradivarius, Bershka, Pull & Bear i Zara Home?

Inditex zimsko sniženje 2019 2020

Zara  do 30% na odabrane artikle
Massimo Dutti do 50% na odabrane artikle
Oysho  do 30% na sav asortiman trgovine
Pull&Bear do 50% na odabrane artikle
Bershka do 30% na određene artikle
Stradivarius  do 40% na odabrane artikle
Zara Home do 20% na odabrane artikle

Foto: Zara

2

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori