Prekrasna velika izložba o Dioru danas se svečano otvara u Londonu

Christian Dior: Designer of Dreams

Dior – ime je koje spaja dizajnere: Christian Dior, Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferré, John Galliano, Raf Simons i Maria Grazia Chiuri. Svi su oni bili kreativni direktori u ovoj kultnoj francuskoj modnoj kući, a koju je sami Christian Dior osnovao 1947. godine. Kako bi obilježio velikih sedamdeset godina postojanja Dior je postavio izložbu Christian Dior: Designer of Dreams u Parisian Musée des Arts Décoratifs, posvećenu svima njima.

Izložba donosi sve ključne trenutke ove modne kuće i nakon iznimno velikog interesa,izložba dolazi u Victoria & Albert Museum u Londonu! Najveća je to izložba posvećena Dioru i ovog puta pokazat će i kako je Dior utjecao na britansku kulturu.  Kako sada stvari stoje, ova verzija izložbe bit će veća, snažnija i možda čak uspješnija od svoje originalne pariške verzije. No, nije samo London novi dom izložbe, i Denver će ju ugostiti u The Museum of Denver i tamo će prikazati 150 Diorovih skica dizajna. Londonska izložba otvara se danas i za javnost je dostupna do 14. srpnja 2019. godine.

Foto: vam.ac.uk

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori