Borboleta narukvice za boho chic

Nova Borboleta kampanja donosi nam nježnu, razigranu i romantičnu liniju nakita koja je okrunjena već dobro poznatim citatima, a posvećena je ženi koja neopterećeno živi u svom malom svijetu, ispunjenom svakodnevnim sitnicama, koje ga uljepšavaju i čine ga sretnim. Ljubiteljice dobrog nakita prvu liniju su upoznale prije skoro dvije godine.

Barboleta

Kroz inspiraciju istaknuo se romantični boho stil kao najidealniji izbor za opis Borboleta žene. Borboleta svojim nakitom želi izmamiti osmijeh na licu žene ili djevojke koja ga nosi. Stoga se privjesci više ne proizvode u metalu, već samo u srebru s pozlatom 18-karatnog zlata, kako se narukvice ne bi nikada skidale s ruke. Borboleta nakit jedan je od omiljenih modnih dodataka žena kako u Hrvatskoj, tako i inozemstvu, budući da danas već broji preko stotinu prodajnih mjesta u Europi i svijetu. Samo neke od ponosnih vlasnica Borboleta nakita su i Kendall Jenner, Miroslava Duma, Elena Perminova, Nina Badrić, Mirela Forić Srna te Paris Hilton.

Barboleta

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori