Novi adidas model za ljubitelje minimalizma

Kultni modeli tenisica brenda adidas Originals trenutno su najpoželjniji među ljubiteljima mode. Na scenu su ih vratile blogerice minimalističkog stila, a već neko vrijeme ne prestaju biti ‘must have’ kada se radi o trendovima u području tenisica. Sada je predstavljen još jedan redizajn.

novi model adidas tenisica

Model adidas Originals Superstar, najprepoznatljiviji po svojoj gumenoj kapici, datira iz 1969. godine. Proslavio je svoj 35. rođendan 2005. godine, a sada slavi 45 godina i u travnju donosi pravu modnu poslasticu u trgovine. Naime, radi se o redizajnu sada od brušene kože, već poznatog minimalističkog dizajna koji dolazi u upečatljivim bojama – crvenoj, tamnoplavoj, jarko plavoj i zelenoj. Jedva čekamo vidjeti što će adidas pripremiti povodom 50. godišnjice kultnog modela.

novi model adidas tenisica

Foto: Instagram (@adidasoriginals)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori