Mini kolekcija nove hrvatske dizajnerice Renate Grčić

Dolls by Renata Grčić, novo je hrvatsko dizajnersko ime, a limitirana mini kolekcija ove mlade dizajnerice i stilistice predstavlja pravu modnu poslasticu. Kolekcija se sastoji od tri majice i dviju haljina različitog kroja, koje su upotpunjene specifičnim ilustracijama nastalima tijekom Renatina studija na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

nataliddizdar

Dolls ilustracije vrlo su brzo pretočene u atraktivne odjevne komade od podatne i udobne viskoze, koji su specifični po svom printu, ali i dizajnu. Šarmu kontrastne crno-bijele kolekcije brenda Dolls by Renata Grčić nije odoljela ni pjevačica Natali Dizdar, koja je među prvima isprobala dizajnerske komade. Više o brendu  možete naći na Facebook stranici.

 

natalidizdar2

natalidizdar4

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori