Kampanja Roberta Severa za jesen 2015.

Nakon prve kolekcije treće linije kuće Roberta Severa pod nazivom Sever,  za proljeće-ljeto 2015.,na redu je jesensko-zimska varijanta. Radi se o urbanoj i povoljnijoj kolekciji koja je bila rasprodana u čak sedam različitih prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

2SEVER

Osim u odjeći, posebnost ove nove kolekcije nalazi se i u vizualima koje je snimio sam Robert Sever. Ovaj fotografski debi pruža nam ekskluzivan uvid u njegovu viziju SEVER cure koju ponovno utjelovljuje Iva Marušić – dugogodinšnje zaštitno lice i muza svih brendova kuće Roberta Severa. Kolekcija za predstojeću sezonu tematski je nastavak na prethodnu te ponovno uočavamo utjecaj različitih uličnih kultura i stilova, kao i muzike i muzičkih smjerova (od popa i hip hopa do punka i grungea).

6SEVER

Ženska kolekcija prvenstveno je razigrana, mladenačka i vedra. Tradicionalne plise suknje ukrašene su nitnama te upotpunjene oversized sportskim majicama u modernoj kombinaciji crvene i crne. Tu su i smjele suknje od kepera i izbjeljivanog trapera u mini i midi dužini. Na dugačkim i kratkim kardiganima utkan je motiv zvijezica koji se provlači i kroz ostatak kolekcije. Za najzimogroznije su tu tople parke od pamuka s toplim renderima i kapuljačama od umjetnog krzna.

8SEVER

Iz linije SEVER posebno se ističu košulje također izrađene od izbjeljenog pamuka s ručno oslikanim motivima, na koje su aplicirani ručno rezani komadi baršuna stvarajući kolažni artistički prikaz. Kao must have je ručno oslikana “Lamour” t-shirt, koja će se kao takva i nalaziti u prodaji.

Muški dio kolekcije obilježen je sportskim utjecajem koji suvremenom mladom muškarcu omogućuje udobnost i nosivost, a da ga pritom ne liši stila. T-shirt je osvježen novim kombinacijama boja, a printevi su dorađeni i ukrašeni baršunastim aplikacijama. Sportski duksevi od izbjeljivanog pamuka, kao i izbjeljivani jeans za hlače, okosnica su muške kolekcije. Za najhladnije dane tu su SEVER parke u maskirnom uzorku te u izbjeljenom i oslikanom keperu koje su prvenstveno udobne i tople. Kolekciju SEVER zaokružuju dodaci.

4SEVER

 

Osim elaborirane kolekcije zanimljivost je da su opet izabrani gotovo svi neprofi modeli, osim Ive Marušić iz Talia model agencije, koja je zaštitno lice svih linija branda. Fotografiju i art direction, styling i kosu potpisuje Robert Sever uz asistenciju Slobodana Velickog. Asistentica stilista je Jelena Kranjec, a make up potpisuje Ivana Zečić. Uz Ivu, modeli u kampanji su Marija Bagarić, Ivan Filip Knezović i Fran Franjković.

3SEVER

6ASEVER

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori