Pogledajte novu kampanju Jolie Petite

Nova kampanja brenda Jolie Petite nadahnuta je jednom od najljepših ljubavnih priča iz sedamdesetih godina – Love Story. Poznata hrvatska manekenka, Helena Šopar, oduvijek je Ljupku Gojić Mikić i cijeli Jolie Petite tim podsjećala na glavnu glumicu i najpamtljiviju ulogu svih vremena, Ali MacGraw kao Jenny.

jolie petite jesen 2015

Sada se ta misao i ostvarila, posebna Helena u novoj kampanji za jesen 2015. utjelovila je upravo nju u ovoj toploj jesenskoj priči.

jolie petite

Ulogu plavokosog Olivera (Ryan O’Neal) odigrao je poznati stilist za kosu, Mijo Majhen koji se idealno uklopio, a Jolie Petite cijelu je novu modnu priču dočarao u opuštenoj atmosferi, kroz svakodnevne situacije, u skladu sa njihovim dizajnom koji žene i obožavaju nositi u takvim prilikama. Prepoznatljivi modeli za sezonu jesen 2015. upečatljivi su i razigrani – na prugice, ukrašeni cvjetovima i poznatim Jolie Petite curicama. U novoj kolekciji prevladavaju i zagasite nijanse te uzorci, sve ono u što se volimo ‘umotati’ hladnijih dana.

helena šopar

Fotografiju potpisuje Jelena Balić, make-up Ivana Zečić, a styling kose Mijo Majhen.

jolie petite jesen 2015 (4)

helena

jolie petite jesen 2015 (7)

jolie petite jesen 2015 (8)

jolie petite jesen 2015 (9)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori