Vječno ljeto u zagrebačkom bon ton storeu

bon-ton-endless-summer-1

Duh 80-ih u bon ton store editorijalu

Čežnja za vječnim ljetom i dalje ne jenjava i svi još uvijek koristimo svaku priliku da odemo na mjesta koja kriju tople zrake sunca i miris mora. Tako je ekipa iz zagrebačkog bon ton store & galleryja otputovala u Split i u suradnji sa poznatom hrvatskom fotografkinjom i režiserkom Marcellom Zanki snimila odličan editorijal koji je najbolja potvrda da je ljeto daleko od gotovog. Pred Marcellin je objektiv, ovog puta u ulozi modela, stala splitska street style fotografkinja i inspicijentica Sonja Dvornik.

bon-ton-endless-summer-9

Splitska priča

Sve ljepote Splita poslužile su kao odlična kulisa za seriju fotografija snimljenih analognim fotoaparatom, koje neodoljivo podsjećaju na 80-te godine. Zalizana kosa i crveni ruž te odjevni klasici poput prugastih majica ili oversize bomberica pokazuju da stil nikada ne izlazi iz mode!

bon-ton-endless-summer-4

Endless summer priča odlično se uklapa u bon ton adriatic koncept u čijoj se ponudi nalaze kolekcije brendova Zoe Karssen, Maison Labiche, National Standard, Marina Hoermanseder, BLK DNM, Gian Paolo e Marco i drugih. Razveselila nas je vijest da je stranica www.bontongallery.com online, a vrlo skoro nas očekuje i web store.

bon-ton-endless-summer-11

bon ton store

bon ton store

bon ton store

bon ton store

Foto: Marcella Zanki

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori