Jelena Veljača i Nataša Janjić za brend A’marie

amarie1

Dizajnerica Anamarija Brkić uvodi nas u ljeto 2016. svojim novim ljetnim kreacijama. Neutralne boje, oversize i voluminoznost dobivaju ulogu u prozračnim, lepršavim modelima. Krojevi na jedno rame, volani i duboki prorezi, samo su neki od elemenata zbog kojih su A’marie haljine, tunike, suknje i kombinezoni idealni za nadolazeće ljetne dane. Boju pijeska, vanilije, breskve, klasičnu bijelu i crnu ukrašavaju mala stakalca, kamenčići, kristalne suzice, vezice te raznobojne ljuskice koje unose igru svijetla u kreacije te svemu daju prepoznatljivu, nježnu notu.

amarie2

Dugi ljetni dani i svečane prigode na A’marie način nesputani su i ugodni. Dizajnerica i ovaj put prednost daje najkvalitetnijim materijalima – pamuku, lanu, svili, mikromodalu i tencelu. Raskošne svilene haljine uljepšat će vas u svakoj posebnoj prilici dok dnevne kreacije dopuštaju da ostvarite lookove u kojima možete funkcionirati od jutra do večeri.

amarie3

Glumice Jelena Veljača i Nataša Janjić preuzele su glavne uloge u A’marie ljetnom editorijalu ‘Intuitivno ljeto’ koji prenosi atmosferu toplog ljetnog dana u kojoj svaka od njih može biti upravo ono što jest. Fotografije i ovaj put potpisuje Maja Kljaić, za make-up je zaslužna Simona Antonović, a za kosu Ivica Palinić (Dermacare).

amarie4

Modele iz nove ljetne A’marie kolekcije možete pronaći u A’marie butiku u Gundulićevoj ulici 19, Zagreb, te na web shopu.

amarie5

amarie6

amarie7

amarie8

amarie9

amarie10 amarie11 amarie12 amarie13

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori