15 sunčanih naočala okruglih okvira koje morate imati

Stiglo je ljeto, a modni dodatak bez kojeg se ne može su sunčane naočale. Ove sezone nose se različiti modeli s retro prizvukom, a boje okvira su eklektične i inspirirane modom 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća.

naočalepost

Dizajn sunčanih naočala za ovu sezonu pomno je osmišljen kroz igru upečatljivih boja i okvira zahvaljujući čemu su nastali jedinstveni modeli koji su istovremeno u skladu sa svjetskim trendovima. Nas su osvojili popularni okrugli okviri u stilu lenonica. Savršeno okrugle i tankih okvira ili debelih okvira, vraćaju se ove sezone u brojnim kolekcijama. Radi se o dizajnu u bojama, transparentnih okvira u pastelnim ili jarkim tonovima. Okrugle sunčane naočale daju snažan upečatljiv dojam, te su skladno uklopljene u ostatak odjevnih kombinacija. Okrugli modeli uspješno spajaju klasiku i aktualne trendove a iznimno su šik.

Ako ove sezone želite svoje klasične modele zamijeniti nešto otkačenijim modelima, koji će vašem licu i modnim kombinacijama dati jedan potpuno drugačiji dojam, odlučite se za ovaj oblik. Ovakvi modeli odišu sofisticiranošću u stilu 70-ih, a karakterizira ih retro štih, kombinacije boja i polarizirani okviri. Možete ih uklopiti u svaki stil, od poslovnog do casual, ovisno o željama. Donosimo neke od modela koji će vas oduševiti!

Foto: Imaxtree

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori