Boho trudnički stil poznate lifestyle blogerice

O slatkom blogerskom paru Christini i Robertu Martinez pisali smo dok su još bili na relativnim počecima svog Instagram putovanja. Poznati po profilu @newdarlings u međuvremenu su dostigli zavidan broj followera, njih gotovo 500 tisuća, koje na dnevnoj bazi izvještavaju o sitnicama koje im se događaju u životu. Upoznali su se u New Yorku gdje su živjeli do preseljenja u Phoenix, Arizonu i 2015. počeli ozbiljno zajedno surađivati na blogu. Iako je Robert češće iza kamere, danas su oboje lica bloga kojem je fokus prvenstveno na lifestyleu, uređenju njihovog doma, modi i putovanjima, no otkad su objavili da čekaju bebu, fokus je uvelike skrenuo na to poglavlje njihovog života.

Trudnički stil: Christina Martinez

Christina je sad u šestom mjesecu trudnoće, a boho stil koji je i prije preferirala, sada se preslikava u trudničke kombinacije. Ovaj popularni trend par je zadržao i pri uređenju doma tako da sve dolazi u paketu za ljubitelje boho estetike, od detalja u interijeru pa do zajedničkih odjevnih izbora.

Zemljane boje i prirodni materijali prevladavaju u Christininim trudničkim kombinacijama; bež nijanse, lan, brušena koža su u čestoj rotaciji. Blogerica preferira haljine, što s toplim vremenom koje je stiglo, definitivno preporučamo i drugim trudnicama koje muku muče s prilagođavanjem outfita. Kako bi naglasila trbuščić, Christina će često pričvrstiti haljinu remenom, a cijelu kombinaciju upotpuniti udobnim čizmicama ili cipelama na blok petu. U svakom outfitu zadržava svoj prepoznatljivi beauty look, guste šiške i dugu valovitu kosu koju nerijetko veže u polurep ili razbarušenu punđu.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori