Franka Batelić postala je mama!

corlukav05_14

Naša poznata pjevačica Franka Batelić, nakon čarobnog vjenčanja u Istri o kojem smo vam prije dvije godine pisali, razveselila je svoje obožavatelje viješću kako sa svojim suprugom Vedranom Ćorlukom očekuje dijete.

Posljednji mjeseci do rođenja sinčića za nju su prošli u radnom ritmu, a obožavatelji su ovog Božića mogli uživati i u njenoj hit blagdanskoj pjesmi Samo s tobom meni Božić je. Nakon Božića, postalo je jasno kako Franka i Vedran odbrojavaju dane do dolaska prinove, a sada je Vedran na svom Instagram profilu napokon podijelio sretnu vijest, da je u njihovu obitelj i službeno stigao maleni Viktor. Ponosni tata također je podijelio fotografiju iz rodilišta, s Frankom i malenim koji će im u svakom smislu obilježiti 2020. godinu. Čestitke roditeljima!

corlukav05_14

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori