Još danas se možete prijaviti na besplatan e-tečaj za trudnice

Biti trudnica tijekom pandemije definitivno nije lako. Vjerujemo da ste pod stresom i da imate mnoga pitanja vezano uz trudnoću i trenutnu situaciju. Sigurno se pitate kako se trebate ponašati kao trudnica u vrijeme koronavirusa i kako će uopće izgledati vaš boravak u rodilištu. Ovaj tečaj za trudnice će vam omogućiti da sve to, i više, saznate iz udobnosti svog doma.

Rodin tečaj za trudnice

Ako ste u trećem tromjesečju trudnoće, 28 tjedana ili više, Roda vas poziva na prvi e-tečaj za trudnice. Radi se o tečaju koji će se odvijati u potpunosti putem interneta. Svi materijali će biti dostupni online, e-tečaj ćete moći pratiti na računalu ili preko mobilnog uređaja. Interaktivan je, poučan te traje otprilike 2 sata. Isti ne morate odslušati odjednom, bit će dostupan on-line tijekom 4 dana. Nakon ta četiri dana, čekamo vas u on-line grupi potpore o kojoj ćete više informacija dobiti kada se prijavite na tečaj.

Teme koje će se obraditi na tečaju

Neke od tema tečaja uključuju trudnoću u posebnim okolnostima koronavirusa, sve što trebate znati o porodu, informacije o boravku u rodilištu u okolnostima koronavirusa. Također, uključuju sve što trebate znati o babinju, uvod u dojenje te posebne alate za pomoć poput vježbi opuštanja i vizualizacije. Voditeljice tečaja će vam biti dostupne u online grupi podrške u koju će pristup dobiti samo trudnice koje su prošle sve teme e-tečaja.

Tečaj je namijenjen isključivo trudnicama u trećem tromjesečju (od 28. tjedna trudnoće nadalje) i odvijat će se na sljedeći način:

  • od 24. ožujka do 26. ožujka u 12:00 sati – upisi
  • od 26. do 30. ožujka u 12:00 sati – e-tečaj dostupan online (samo za upisane)
  • 30. ožujka u 20h – uživo – pitanja i odgovori za trudnice koje su završile e-tečaj.

E-tečaj su pripremili zato što žele da svaka trudnica iz sigurnosti svojeg doma dobije mogućnost dodatno se pripremiti za svoj porod i babinje. Također, dobro će vam doći i one vježbe opuštanja i vizualizacije kako bi lakše prebrodile ovo razdoblje, i vi i vaša buduća beba.

Foto: Pexels

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori