Ručno rađene košare za najljepši bebin san

plumandsparrow3

Prirodni materijali uvijek su najbolji izbor za bebe, pogotovo ako se radi o ekološkim ručno rađenim predmetima u koje je utkana sva ljubav i pažnja. Zato košare brenda Plum + Sparrow nisu zamišljene samo kao statični detalj u dječjoj sobi već kao funkcionalni predmet koji se provlači kroz sve situacije u danu, odlaske na izlete i druženja u prirodi. Košare imaju čvrste ručke omotane kožom i mekanu spužvu, lako se prenose gdje god idete, s bebom sigurno uljuljkanom unutar visokih rubova.

plumandsparrow6

Košare su nastale u Los Angelesu nakon rođenja četvrtog djeteta dizajnerice Dianne Barton koja je tek tada pronašla savršeni dodatak za dječju sobu. Minimalističkog dizajna, izrađuju se u Africi prema Fair Trade principima, a zatim dorađuju u Americi. Osim kožnih ručki, svaka je košara ispunjena mekanom hipoalergenskom spužvom presvučenom plahtom rađenom po mjeri. Rubovi su dovoljno visoki da u košaru ubacite još neku presvlaku ili jastučić kako bi bebi bilo što mekše i ugodnije te ste tako spremni za izlazak.

plumandsparrow4

Košare dolaze u različitim bojama te se s lakoćom pretvaraju u detalj po svačijem ukusu. Po cijeni od 185 $ dostupne su na stranici Plum + Sparrow – brend dostavlja i u Hrvatsku.

plumandsparrow1

plumandsparrow2

Foto: @plumandsparrow

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori