H&M T-shirtice koje će zapeti za oko svakom roditelju

Unutar najnovije dječje kolekcije za proljeće, H&M je lansirao i jednu liniju koja će se posebno svidjeti roditeljima. Ponukani #twinning trendom koji se proširio društvenim mrežama prije nekoliko godina, predstavili su majice koje će htjeti nositi cijela obitelj.

H&M Family kolekcija

Linija se rodila iz dječje kolekcije T-shirtica u koju su odlučili ubaciti i nekoliko majica kratkih rukava i za mamu i za tatu. Neke od njih nose očite natpise poput Mom ili Dad, a druge su namijenjene za uniformu cijele obitelji s riječima kao što su The Crew te New In The Crew za najnovije članove koji su se pridružili obitelji. Majice za bebe posebno su slatke jer je jednostavnim fontom na njima ispisano primjerice Mini Me, dok one za stariju djecu nose natpise kao što su Brother, Sister, Big Bro, I Love Mum, I Love Dad i slično.

Sve ih možete pronaći na H&M stranici, mi smo izdvojili naše favorite.

Za bebe

Za malo starije

Za mamu i tatu

Foto: H&M

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori