Liv Tyler je ponovno trudna

U veljači 2015., Liv Tyler na svijet je donijela sinčića Sailora Genea, a nakon manje od godinu dana poznata holivudska glumica ponovno je trudna i zajedno s partnerom Davidom Gardnerom očekuje njihovo drugo dijete. Sretna vijest podijeljena je s javnosti na zvijezdama omiljeni način – fotografijom na društvenim mrežama.

Novim članom njihove male obitelji, na Instagramu su se pohvalili i Liv i David, izrazivši zahvalnost i objavivši dvije fotografije 38-godišnje Liv i njena trudničkog trbuščića. Pretpostavlja se da je glumica trudna 4 ili 5 mjeseci, a ovo joj je treća po redu trudnoća, budući da iz braka s rokerom Roystonom Langdonom ima 11-godišnjeg sina Mila. Liv i David spol djeteta još nisu otkrili, no sama vijest da ponovno očekuju prinovu iskreno ih je oduševila.

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori