Nova web adresa za mame i tate

Lafaboo je novi webshop s dječjim igračkama koje zovu na igru, potiču kreativnosti, a mašti dopuštaju da se rasplamsa. Objedinjuje četiri velika svjetska branda igračaka Le Toy Van, Lilliputiens, Janod i Petticollin kojima je svima zajednička iznimna briga za sigurnost djece, pa su tako Le Toy Van igračke poznate po tome da nemaju nikakvih dodataka, te puštaju djecu da razvijaju razne vještine onda kada su razvojno sami za to spremni.

lafaboo4

Le Toy Van

Petticollin je inače najstarija francuska tvornica igračaka, koji su svoju prvu bebu lutku proizveli davne 1912. godine. Danas svoje igračke proizvode od plastike proizvedene na bio bazi porijeklom od škroba, te su odjevene u odjeću od organskog pamuka.

lafaboo7

Lilliputiens

Za one najmlađe tu su brandovi Janod i Lilliputiens. Janod je brend s vrlo raznolikom ponudom, od didaktičkih igračaka do društvenih igara, dok je Lilliputiens belgijski brend kojeg je osmislila grupa od 5 mama i tako su nastali šareni likovi s puno osjetilnih poticaja za najmlađe bebe.

Janod

Janod

Sve ove predivne igračke, za domaće tržište okupio je na jednom veselom mjestu Lafaboo webshop, koji osim preglednosti i jednostavnog korištenja nudi dostavu i zamatanje odabranih poklona. Za sve one koji žive užurbanim ritmom, a imaju djecu koja se vole družiti, pa su tako i česti gosti njihovih rođendana, Lafaboo ima izvrsno rješenje, naime, na stranici je moguće kreirati svoj vlastiti rođendanski podsjetnik gdje posjetitelji webshopa imaju mogućnost sastavili svoju listu želja za njima važne mališane.

Le Toy Van

Le Toy Van

D.Č.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori