Jessica Alba je postala mama malenog Hayesa

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Još jedan val holivudskog baby booma približio se svom kraju, i to sa sretnim vijestima da je poznata glumica i poslovna žena Jessica Alba rodila svoje treće dijete. Nakon dvije djevojčice, u obitelj Alba Warren stigao je prvi dječak – maleni Hayes. Novost koja je bez sumnje oduševila sve Jessicine obožavatelje, ona i njen suprug podijelili su na Instagramu, otkrivši kako je rodila nešto prije očekivanog termina, na Staru godinu. Par je objavio i fotografiju malenog Hayesa, koji nakon dolaska na ovaj svijet spokojno spava.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Vijest da će po treći put postati mama, Jessica je otkrila u srpnju 2017., kada je zajedno sa svojim djevojčicama snimila prigodni Boomerang i dala naznačiti kako će njihova mala obitelj dobiti novo pojačanje. A malenim Hayesom već su, prema riječima holivudske zvijezde, oduševljene i njegove sestre, Honor Marie i Haven Garner.

 

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori