Jelena Veljača nosi haljinu za trudnice Aleksandre Dojčinović

Poznata glumica, spisateljica i scenaristica, Jelena Veljača, uživa u svojoj prvoj trudnoći, a kao jedna od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj, bira najslađe trudničke odjevne kombinacije. Jelena je danas provela dan u poznatoj trgovini dječje opreme Male stvari u Remetinečkoj 5a, koji donosi brojne poznate baby brendove i odabrala za sebe one s potpisom Stokke.

jelena-stokke-2

Poznata trudnica za ovu priliku nosila je haljinu jedne od najuspješnijih hrvatskih dizajnerica, Aleksandre Dojčinović, koju je dizajnerica prilagodila posebno za nju. Plava Lei Lou haljina sa zvonolikim rukavima i volanima, ukrašena zlatnim gumbima, stajala joj je neodoljivo, a Jelena je uz nju nosila visoke čizme u sivoj boji.

jelena-stokke

Foto: Journal

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori